tirsdag 28. april 2009

Mine to yndlingsord

Jeg har mye fritid, og noen ganger bruker jeg den til noe annet enn å sove. Nå nettopp tok jeg en test på den derre populære testesiden som alle legger ut linker til på Facebook. Testen gikk ut på å finne ut om jeg er usaklig eller ikke. Testen kom fram til at jeg kunne vært mer usaklig, men det er ikke poenget her. Poenget er at jeg kom over et ord jeg syntes var så spesielt at jeg følte for å blogge om det; "olmskt". Å glo olmsk på noen. Vanvittig fasinerende og morsomt ord! Fra nå av er "olmskt" og "lorgnett" yndlingsordene mine. Etter hva jeg har forstått, er lorgnett en slags brille man brukte i gamledager. En slik man ikke setter på nesen og "henger" fast bak ørene, men en slik med en stang ned på den ene siden så man kan holde den foran nesen når man trenger det. Hihi, synd lorgnetter ikke er vanlige lenger :D

5 kommentarer:

 1. Lorgnett. Det må jeg prøve å si en gang!Lurer på om jeg klarer å det inn naturlig i en samtale. Tviler på at jeg klarer det!

  (Olmsk, kommentert på fb)

  SvarSlett
 2. Poenget med at det var så morsomt var vel egentlig at det var olmskT og ikke olmsk...

  Det er kanskje ikke så rart at lorgnett er et ord man ikke får til å putte naturlig inn i en samtale :D

  SvarSlett
 3. Prøv å skaff deg en lorgnett! Jeg fant noen på ebay:

  http://shop.ebay.com/items/__lorgnette_W0QQ_nkwZlorgnetteQ20QQ_cqrZtrueQQ_nkwuscZlorgnett?_rdc=1

  SvarSlett
 4. Tina, nå må du skrive noe mer som jeg kan kommentere sånn at du føler du må kommentere på min blogg igjen. For jeg vil ha tilbakemelding på det siste jeg skrev;)

  SvarSlett

Legg igjen en kommentar, det er alltid spennende å lese!