fredag 17. august 2012

Dolly tester seler


Jeg har laget en ny kategori som heter "Dolly tester seler". Ganske opplagt, men jeg sier det allikevel: i denne kategorien vil jeg poste innlegg om selene som Dolly har. Kanskje noen kan dra nytte av det.

Så her kommer presentasjon av den første selen, det er denne selen Dolly bruker til vanlig hvis det ikke er kaldt og hun har på seg den fine ulldressen sin (som det kommer innlegg om).

Det var helt tilfeldig at jeg fant denne selen. Var egentlig på truseshopping hos Heros Dogshop, og da dukket den opp.Ikke bare syntes jeg selen så ut til å passe Dolly godt, den var på tilbud også. Kostet nittifem kroner? og det er jo ikke ille til sammenlikning med alle de andre drittselene jeg har kjøpt. Var litt skeptisk siden den var litt annerledes enn andre seler jeg hadde sett, men siden jeg har hadde selemani måtte jeg bare kjøpe den.  


Det viste seg at den satt som et skudd. Ingen gnaging, god plass mellom magereim og frambein, gode justeringsmuligheter både foran på brystet og rundt magen og fint med "plate" på toppen som gjør hele selen mykere eller hva jeg skal si. Også har den refleks!


Merket heter Karlie. Jeg har aldri sett denne selen hverken før eller siden, de på Heros hadde bare noen få de hadde kjøpt opp fra et restlager.


Selen har til og med borrelås på toppen. Det går eller gikk an og få kjøpt navneremser som hører til, med "princess" og "police" og sånne ting brodert på. Ikke akkurat et must for min del, men kanskje en fin detalj for de som ikke synes det blir litt vel jålete å gå tur med "Princess". Det går jo an å lage en egen navneremse med refleks eller hundens navn eller noe også. Kanskje jeg skal gjøre det.


Den bittelille adressetønna kjøpte jeg på Biltema til fire nitti eller noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar, det er alltid spennende å lese!