tirsdag 9. juli 2013

White is the new black - eller no' sånt

Spraya kurven til Dolly hvit i går. Finnes det en "Jeg er frustrert perfekt, hjemmeværende, i midten av tredeveåra, mor til to eller tre, alt i huset mitt er hvitt, gammelrosa og beige og jeg blogger om det"-husmororganisasjon jeg kan joine???

Spraymalingen kjøpte jeg på Europris, der var den billigere enn på Clas Ohlson. Tror det var 39 kr for 400 ml mot 79 kr for 500 ml. Det holdt fint med en boks primer i hvit og en boks maling i halvblank hvit. Glemte å spraye undersiden, håper ikke det begynner å flasse så alt for fort i skjøten.

Synes det er litt flaut å si at jeg har handlet på Europris. Vil jo ikke at folk skal tro at vi har dårlig råd og må handle på billigsjuske-butikker heller, men hva gjør jeg ikke for å gi dere bloggleserne mine et godt tips!


Madrassputetingen inni kurven er det min stemor som har sydd. Veldig snilt, men jeg kommer til å bytte den ut med noe fargeløst snart. Sannsynligvis lys beige. Farger er så forstyrrende for stuemiljøet, derfor passer jeg  også alltid på at Mads kun bruker lys beige eller hvite sokker.

Tenkte jeg skulle spraye strikkekurven min hvit i neste vending, kan aldri bli for mye hvitt. Synd det er så mange farger på garna oppi kurven. Må nok bruke natta til å dandere så bare det hvite, brune og gammelrosa synes på toppen.


Innlegg om Twilight DIY-sminkepalett kommer. Så meg nødt til å fikse et allright oppbevaringssystem til alle øyenskyggene mine slik at de blir lett tilgjengelige. Er de lett tilgjengelige blir det lettere for meg og alltid bruke sminke. Og det må jeg, kan jo ikke risikere at noen ser hvor sliten og gusten jeg EGENTLIG ser ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar, det er alltid spennende å lese!